Om mig

Psykoterapeut Diana Poulsen Vejle
Medlem af Dansk Psykoterapeut forening

Jeg er en del af det professionelle GoMentor regi. 
Se min profil her

Diana Poulsen, om terapien og mig

Jeg er gift og mor til tre børn.

Uddannet og eksamineret psykoterapeut v. Psykoterapeutisk institut i Aarhus i 2011.

Har tidligere arbejdet som pædagog i kommunale institutioner samt været tilknyttet en døgninstitution for børn og unge.

Terapien

I terapien tager jeg udgangspunkt i dit liv her og nu. Jeg lægger vægt på at skabe et ligeværdigt, trygt og tillidsfyldt rum. Hvor følelser kan komme til udtryk og blive bearbejdet.

Det at kigge bagud vil skabe en dybere forståelse af dig selv og de mønstre/forsvarsmekanismer du har med i baggagen. At kigge frem vil skabe en udvikling og potentiale for vækst. Det at vide hvad man består af, hvorfor man handler, som man gør og hvordan dette påvirker de nære relationer man indgår i, giver den selvindsigt, der skal til for at opnå en selvbestemmelse og personlig frihed. Men med det følger også et ansvar for hvordan man forvalter sit liv og de beslutninger man tager på vejen.

Den ”eneste” forudsætning du skal opfylde for at få noget ud af et terapiforløb er, at du ønsker at tage ansvaret for dit eget liv og at du har lysten og modet til at arbejde med dig selv.